På Singerheimen i Olden får du den unike sjansen til å overnatte i den autentiske sommarboligen til den amerikanske kunstnaren og mangemilliardæren; W.H Singer Jr. Lev som herskapet sjølv gjorde for 100 år sidan, oppe på bakketoppen i Olden. I finstova kan du synke ned i sofaen som kongar og dronningar har gjort før deg, bestille ein drink frå baren, drøyme deg bort i all kunsten, eller spele på det originale flygelet til Anna Singer.

Vakn opp til dufta av nysteikt brød, og nyt ein smakfull frukost på glasverandaen. Vertane er kunnskapsrike og gir deg gjerne ei omvisning av heile huset. Her kan ein forsvinne inn i den fengslande historia til Singerheimen; ei forteljing om kjærleik, enorm rikdom, filantropi, krig og tragedie.

Litterær salong med Afternoon Tea på Singerheimen 28. oktober 2023


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Call Now Button