Singerheimen er sommerhuset til herskapet Anna Brugh Spencer Singer og William Henry Singer. De bygget huset i 1921, og brukte det hvert år fra mai til september frem til Anna døde i 1962. William Henry Singer døde under 2. verdenskrig i 1943. Huset er ett av tolv hus de hadde på Dalheim, samt en hytte i Briksdalen. I dag står det ni hus på Dalheim. Alle er malt i mintgrønn farge som skal minne om det grønne Oldevatnet!

Testside

Dette er en eksempelside. Den er forskjellig fra ert innlegg fordi det vil forbli på samme plass og vil vises i navigasjonsmenyen (i de fleste tema). De fleste starter med en Om-side som introduserer dem for mulige besøkende. Den kan si noe omtrent som følger:

Hei der! Jeg er et sykkelbud om dagen, fremadstormende skuespiller om natten, og dette er min blogg. Jeg bor i Oslo, har en stor hund som heter Kim Roger, og jeg liker Piña colada. (Og å skrive rare kommentarer til nettnyheter.)

…eller noe slikt som dette:

Selskapet XYZ ble stiftet i 1971, og har vært levert kvalitetsduppeditter siden da. Ligger i Kristiansund, og sysselsetter over 2000 mennesker som gjør alle slags bra ting for samfunnet.

Som ny WordPress-bruker bør du gå til ditt kontrollpanel for å slette denne siden og lage en ny side med ditt innhold. Ha det gøy!